IV Міжнародна конференція “Промислова безпека. Найкращі практики-2016»

Три насичені дні конференції були наповнені цікавими та практичними доповідями професіоналів своєї справи.

Більше 30 захоплюючих доповідей, 4 тренінги, дискусійний клуб, екскурсія на велике українське підприємство та чудова культурна програма чекала на учасників Конференції.

Керівник компанії ТОВ «LEGIO» Головко О.О. виступив на конференції з доповіддю на тему: «Комплект засобів індивідуального захисту від термічних ризиків електричної дуги». У доповіді було наголошено на кількох ключових моментах:

• це важливість придбання повного комплекту для захисту від термічних ризиків електричної дуги, до якого входить: костюм, каска зі спеціальним щитком, термостійка білизна, підшоломник, термостійкі рукавички та черевики;
  • і головні відмінності звичайного костюма для захисту від загальних виробничих забруднень та костюма для захисту від термічного ризику електричної дуги з тканини Nomex®.

До уваги учасників конференції було представлено повний комплект засобів індивідуального захисту від термічних ризиків електричної дуги, наочно продемонстровано різницю між костюмами (відео ролики випробування костюмів) та показано докладний алгоритм правильного розрахунку захисного рівня костюма робітника.

Цього року наша компанія була не лише учасником конференції, а й офіційним партнером.

Дякуємо організаторам та учасникам конференції за високий рівень професіоналізму у підготовці та проведенні заходу!